Translate

duminică, 6 ianuarie 2013

File de pastrav cu migdale si ardei gras

Este o reteta usoara pentru doi cu arome de vara, la care poti adauga o garnitura de cartofi la cuptor sau orez.


Ingrediente:


  • Un ardei rosu, curatat de seminte si taiat in bucati (eu am folosit capia)
  • 2 rosii mari taiate grosier sau 405 rosii cherry taiate in doua
  • 1 catel de usuroi maruntit
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura otet balsamic
  • 2 fileuri de pastrav 
  • 2 linguri fulgi de migdale
  • Lamaie si rucola pentru decor (optional)

Incinge cuptorul la 190 de grade. Amesteca ardeiul, rosiile, usturoiul, uleiul si otetul, se rastoarna intr-o tava ai se dau la cuptor pentru 20 de minute.
Adauga fileul de peste, presara migdalele si mai lasa tava la cuptor 15-20 de minute pana cand pastravul e copt si migdalele sunt rumenite. Poti adauga rucola si feliile de lamaie la servire.

Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu